Laatste
Nieuws
01-09-2019
ACTIEF
Momenteel ben ik actief met: Het Ongerief Een klein assemble waarmee we bestaand en eigen werk spelen en combineren. Varierend van heden tot ergens vroeg middeleeuwse muziek. Uitgevoerd met een verrassende combi van klassieke en moderne insturmenten.
Nieuws
Archief
26-11-2014
Serious Request!!
Ik kom in actie voor Serious Request, en doe dat met een nieuw basproject nummer onder de titel: New Life. Nieuwschierig geworden? Kom luisteren en doneer eventueel voor het goede doel!! basproject Serious Request
Nieuws
Archief
16-11-2013
optreden met Band
Wie me graag ziet bassen of de band: A Piece Of Orpheus gaaf vind heeft komende vrijdag de kans om ons te zien en te horen in het Parktheater in Alphen a/d Rijn! reserveer snel je kaarten voor een leuke avond via: smcalphen@live.nl
Nieuws
Archief
08-11-2013
NIEUW MP3-tje
Als grote Fan van de TV serie: De Legende Van De Bokkerijders heb ik de openings tune van deze serie nu eens gecoverd. Geen hoogstandje maar gewoon een leuk tussendoortje. Je kunt hem beluisteren in het spelertje bij Downloads.
De orginele tune kun je HIER op youtube beluisteren.
Nieuws
Archief
29-09-2013
Optreden Utrecht
Zoals eerder vermeld treed ik onder de naam VLEDER & VERMAASE op zondag 6 Oktober ter afsluiting van een taalkunst evenementje op in www.hofman-cafe.nl de entree is gratis, en we spelen ongeveer om: 17: 45. Wie weet tot ergens daar?!
Nieuws
Archief
26-09-2013
VLEDER & VERMAASE
Onder de naam VLEDER en VERMAASE treed ik op zondag 6 oktober ergens in Utrecht op. We spelen middeleeuwse muziek met wat zijstraatjes, en natuurlijk niet te vergeten een vleugje basproject!! details volgen nog dus blijf alert!
Nieuws
Archief
16-09-2013
Bedankt!!
Bij deze wil ik het aanwezige strandwal publiek nog effe bedanken voor de opkomst. Hartstikke leuk dat er ondanks het matige weer toch nog zoveel mensen waren gekomen, bedankt!!
Nieuws
Archief
30-07-2013
Buitenoptreden band
hopelijk is het weer dan nog net zo mooi, want Zaterdag 14 september speel ik buiten met A Piece Of Orpheus op Het Strandwalfestival in Rijswijk. (locatie podium: Ruysdaelplein) kosten? helemaal niets!! lekker gratis!!
Nieuws
Archief
08-05-2013
VLEDER live!!
Zaterdag 25 Mei treed ik weer op met A Piece Of Orpheus, we spelen deze keer dan in JJ Music House in Zoetermeer.
Het is lekker in het weekend dus ik zou zeggen kom gezellig kijken, en wie weet wel tot dan?!!
Nieuws
Archief
11-04-2013
Ron ,n Roll Bond MP3-tje
Het nummer Rock ,n Roll Bond is niet meer te downloaden, maar kan nog wel beluisterd worden. Het nummer is terug te vinden in het spelertje bij Downloads.
[First]Page #1  2  3  4  5  6  [Last]
Mr. Vleder
Mr. Vleder's basproject
Webdesign: Mr. VlederWebmaster: Mr. Vleder